Лиз Бурбо учи как да бъдем в хармония със себе си

Специалистът по личностно развитие дава нови насоки в процеса на себепознанието

 

Дългоочакваното продължение на бестселъра „Слушай своето тяло, твоя най-голям приятел на земята“ е вече у нас. „Бъди в хармония със себе си“, издавана от „Ентусиаст“ е резултат от непрестанните изследвания на Лиз Бурбо в областта на личностното развитие. В нея авторката предлага на своите многобройни читатели нови открития и ги води стъпка по стъпка към духовното осъзнаване и израстване и към изграждането на успешен и щастлив живот.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са разпродадени в близо 5 милиона екземпляра в целия свят.

„Бъди в хармония със себе си“ е задълбочено и детайлно изследване върху методите за вътрешното усъвършенстване. Бурбо разделя книгата на три основни части: „Имам“, „Правя“ и „Съм“. Тяхната съвкупност показва колко е важно да осъзнаем от какво имаме нужда, за да бъдем щастливи, и да пристъпим към необходимите действия, за да получим онова, което желаем, като през цялото време трябва да бъдем себе си.

Особено внимание Лиз Бурбо обръща на практическите упражнения, с които завършва всяка глава от книгата. Според специалиста по личностно развитие успехът идва с опита и затова тя държи хората да прилагат ментално, емоционално и физически това, което научат от нея. Само по този начин читателят ще открие правилния път към себепознанието.

В „Бъди в хармония със себе си“ Бурбо споделя мъдростта си, плод на лични наблюдения и преживявания, в една лесна за възприемане и разбиране форма. Тя се крепи на принципа, че нито едно човешко същество няма силата да направи друг щастлив, защото радостта идва отвътре. Ето защо няма как да бъдем удовлетворени, ако очакваме някой или нещо да ни донесе това, за което мечтаем.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *