Йоана Йокко пита: Moжеш ли да промениш себе си с „12-седмичен план“?

Интернет фурията Йоана Йокко отправя предизвикателство към всички с „12-седмичен план“

 

Началото на годината тенденциозно е времето на големите обещания, старт „на чисто“ и поставяне на високи цели, които често изоставяме някъде в средата ѝ. Фитнес тяло? Нова работа? Повече пътешествия? Все много хубави неща, които се случват предимно на другите. 

В „12-седмичен план“ щурата интернет сензация Йоана Йокко, по-позната като Леля, ни напомня, че е време да се стегнем, да зарежем празните приказки и да се захванем сериозно с реализирането на мечтите си. Достатъчен е само… добър план и хъс да го изпълним.

Жената, която убеди цяла България, че и баба ти може да прояде киноа с бестселъра „50 здравословни рецепти“, предлага лесни и приложими стъпки, благодарение на които да променим осъзнато качеството си на живот. И припомня, че щастието, както и всяко смислено нещо, в този живот изисква жертви. Но струва много повече от всички дребни и повърхностни удоволствия, за които често го разменяме.

За тези, които не знаят откъде да започнат, за да променят качеството си на живот: от самите себе си! 

В началото на планера е предвидено място за поставяне на всички  цели и желания за следващите 12 седмици, последвано от месечен план, в който да бъдат прехвърлени част от тях, както и план на седмично и дневно ниво. 

И ако имате нужда от изграждане на полезни навици и рутини – планът на Йоана ще ви мотивира и помогне да го изградите. 

А  последните му страници ще откриете Лелините препоръки за книги, подкасти, практики и др.

Вдъхновен от някой от най-добрите книги за саморазвитие и мотивация, „12-седмичен план“ ни напомня – време за отлагане няма, а само конкретни цели,  стъпки и срок, които да ни държат мотивирани и концентрирани. От нас зависи. Мечтите могат да се сбъдват, стига да поработим за тях.

Можете да поръчате „12-седмичен план“  ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *