Детски книги

„Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи

С доброта и нежност френската писателка Карин-Мари Амио представя осем трогателни истории, изпълнени с много любов и настроение. „Чудните приказки на баба“ е най-новото попълнение в колекцията с детски книги на „Ентусиаст“, което носи топлината на семейния уют. Особено подходящи за четене преди сън, тези пъстри истории водят в свят, където въображението е безгранично.

Карин-Мари Амио израства, като слуша красиви истории, и започва да създава свои собствени, веднага щом се научава да пише. Днес тя е майка на осем деца и писател на пълен работен ден. Автор е на десетки детски книги.

„Чудните приказки на баба“ проследяват приключенията на Големия елен, който с помощта на малката мишка Сибулет намира отлетелите в бурята страници на книгата си. Малките читатели ще научат какво се случва с Татко Заек и Мама Зайка, докато шият пантофки за децата си, както и със самотния мечок, който с изненада открива семейство славеи в пощенската си кутия, и още много други истории.

Това очарователно издание има за цел да покаже, че обичта, приятелството и мъдростта стоят в основата на дълбоката връзка между поколенията. „Чудните приказки на баба“ са вълшебен подарък за цялото семейство, който надхвърля границите на възрастта.

Илюстрациите са дело на Жюли Мелан.

Откъс от книгата можете да разгледате ТУК.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *