„Дали всичко е наред“: Д-р Никола Клун отговаря на големите въпроси за малките деца

„Дали всичко е наред“ от германската педиатърка Никола Клун е най-новото заглавие, с което издателство „Ера“ започва нова поредица книги за млади и бъдещи родители.

„Можете да бъдете сигурни, че както и при другите жанрове, в които имаме дългогодишна традиция, така и тук сме подходили с много любов и професионализъм. Книгата, която сме избрали, ще бъде изключително интересна и полезна за читателите“, категорични са от „Ера“.

Малки деца = големи въпроси!

Какво да правите и кого да попитате за съвет, ако бебето ви вдигне температура точно в събота вечер? Не можете да се свържете с лекаря, а интернет прелива от информация, която често си противоречи.

На всеки родител се случва да изпадне в ситуация, в която да се пита как да постъпи. Особено когато става дума за здравето и правилното отглеждане на малко дете. Често се оказваме неподготвени, а трябва да реагираме бързо. На помощ идва д-р Клун с експертни съвети и отговори на всичките ви въпроси за здравето и развитието на вашето бебе и малко дете. Тя компетентно и внимателно ще ви даде насоки, за да се превърнете в уверени и спокойни родители. „Дали всичко е наред?“ обхваща всичките ви притеснения и чудения и се превръща в практичен компас за всеки родител!

  • Защо бебето плаче?
  • Наистина ли трябва да му се поставят всички препоръчителни ваксини?
  • Как да подсилим имунната му система, за да не боледува постоянно?
  • Кога ще спре да се буди през нощта?
  • Детето е болно; кога трябва да го заведа на лекар?
  • Детето ни все още не седи/пълзи/върви/говори, това нормално ли е?
  • Как да му изберем подходящи първи обувки?

През първите три години от живота на вашето дете, със сигурност ще се сблъскате с тези и още много въпроси. „Дали всичко е наред?“ съдържа отговорите!

Д-р Никола Клун е педиатър и диетолог, майка на две деца. Има собствен блог, подкаст и Инстаграм акаунт, чрез които цели да образова и да помогне на родителите да взимат добре информирани и уверени решения относно здравето на техните деца.

Можете да поръчате книгата ТУК.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *