Коледният календар на Страница.бг: „Уинстън се прибира за Коледа“

Специално за своите млади читатели и техните родители Страница.бг започна декември с коледен календар, в който всеки ден до Коледа представя по една тематична книга от каталога на българските издателства.

На 23 декември представяме една вълшебна книга, която се чете от 1 декември до Коледа, но съвсем спокойно можете да наваксате, особено ако коледният дух все още не ви е сполетял.

Читателите вече познават вълшебния свят на мишлето Уинстън, създаден от писателя и художник Алекс Т. Смит. Днес ви представяме продължението на „Уинстън и коледното писмо“.

„Уинстън се прибира за Коледа“ съдържа 24 глави и половина и подготвя децата (а и родителите) за светлия празник.

Уинстън отново е тук, а във въздуха витае магия. Страшно решителният мишок следва интуицията си и ще има нужда от помощ, за да разреши една много любопитна мистерия. Дали големият свят е пълен и с доброта, въпреки всички препятствия, които ни поднася? Наистина ли, когато става дума за приключения, просто трябва да се впуснем и да вярваме, че всичко ще бъде наред? Бисквитите и четенето на книги добра компания ли са? Потопете се в историята на Уинстън от уюта на вашия дом. Всяка вечер до Коледа четете по една глава, подготвяйки се за празника. И помнете – добротата е безгранична сила, която движи света. Вижте и първата книга за Уинстън, в която той спасява Коледа.

Освен че историята е приятна и забавна, илюстрациите са наистина вълшебни. Както и в предната книга Алекс Т. Смит се е погрижил да включи към главите и допълнителни занимания, всяко от които може не просто да запълни времето ви преди празниците, но и да се превърне в забавна коледна традиция за цялото семейство.

По-долу можете да надникнете из страниците на книгата:

Може да бъде изображение с книга

Може да е илюстрация на текст, който гласи 'светлина покатери започна докато замръзнал. ня- изгубено மழுகட KOйT ChC снгурност къде HARCHO къде търси, вече имаше идея. дали Tя щеше o- могне? оставаха днидо коледа 1t сноп- зимна мария извивашеи премигташе възлуха. при невидима тылзи, обикаля света. увива стегнат възел около всички същества тегли ено към друго. още никой зна- еше това, невидимата панделка водеше точно определена 110. сока. дърпаше ги към обсипано със сняг Ko- ледно приключение.'

Няма налично описание на снимката.

Може да бъде изображение с книга

Може да е илюстрация

Може да бъде изображение с книга

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *